Фізична терапія та курортологія : навч. посіб. для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня 1 курсу мед. ф-ту - Дац, Дмитро Ігорович; Канигіна, Світлана Миколаївна; Черепок, Олександр Олексійович; Волох, Наталя Генріхівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Навчальний посібник складено на основі освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія», діючого навчального плану, робочої програми з навчальної дисципліни «Фізична терапія та курортологія» та призначено для самостійної роботи студентів 1 курсу, які навчаються у ЗВО України за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» (галузь знань 22 «Охорона здоров’я», кваліфікація «Магістр фізичної терапіїї»).
Keywords: фізична терапія; курортологія