Електронне опитування як один із засобів моніторінгу якості надання освітніх послуг у виші - Скрипникова, Яніна Семенівна; Іванько, Олег Григорович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Забезпечення якості завжди було центральною проблемою освіти. Якість освіти – це комплекс характеристик освітнього процесу, що визначають послідовне та практично ефективне формування компетентності та професійної свідомості [1,2]. Оцінювання якості освіти в виші повинно включати в себе не тільки оцінювання знаннь студентів.
Keywords: тези