Якість, стандартизація та сертифікація ліків : навч. посіб. до семінар. занять та сам. роботи - Єренко, Олена Костянтинівна; Берест, Галина Григорівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник «Якість, стандартизація та сертифікація ліків» до семінарських занять та самостійної роботи для слухачів курсів спеціалізації провізорів зі зі спеціальності «Організація та управління фармацією» складений відповідно вимог до освітньо-професійного рівня підготовки спеціаліста на вторинній спеціалізації «Організація і управління фармацією» та робочої інтегрованої програми підготовки провізорів спеціалістів (вторинна спеціалізація) галузь знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» спеціалізації «Організація і управління фармацією».
Keywords: ЯССЛ; ПАЦ ОУФ