Стан гемодинаміки матки та яєчників в залежності від схеми контрольованої стимуляції яєчників - Лецин, Д. В. (My University, 2021)
Підвищити ефективність екстракорпорального запліднення шляхом індивідуалізації медикаментозної корекції у жінок на підставі визначення клініко-патогенетичної ролі порушень нейроендокринної регуляції водно-сольового обміну.