Досвід впровадження проблемно-орієнтованого навчання з використанням віртуальних пацієнтів у рамках реалізації проекту "ТАМЕ: навчання на медичних помилках" - Авраменко, Микола Олександрович; Фурик, Олена Олександрівна; Павленко, Альона Сергіївна; Авраменко, Н. А.; Фурик, А. А.; Павленко, А. С. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. Медична освіта - це складний, комплексний процес, який включає створення бази знань, розвиток клінічного мислення і формування навичок самоорганізації й самонавчання для підвищення рівня свідомого ставлення до придбання професійних знань, умінь і особистісних якостей майбутнього лікаря. Поряд із традиційними методиками викладання існує ряд сучасних інноваційних методик підготовки студентів, до яких відносять проблемно- орієнтоване навчання з використанням віртуальних пацієнтів. Метою роботи є визначення особливостей методики викладання проблемно-орієнтованого навчання на базі віртуальних пацієнтів.
Keywords: проблемно-орієнтоване навчання; віртуальні пацієнти; тези