Комплексне променеве дослідження опорно-рухового апарату - Туманська, Наталя Валеріївна; Барська, Катерина Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
У наочному посібнику представлені основні методи променевого дослідження опорно-рухового апарату, їх переваги та недоліки. Включені принципи формування діагностичних зображень при основних методах променевого дослідження, показання та протипоказання до використання променевих методів дослідження. Викладені основи нормальної променевої анатомії опорно-рухового апарату, променеві ознаки захворювань опорно-рухового апарату. В кінці посібника пропонуються тестові завдання та питання для самоконтролю. Наочний посібник призначений для студентів медичних ВНЗів.