Електрокардіографія. Функціональні ЕКГ тести. Амбулаторне моніторування ЕКГ (за Холтером) та артеріального тиску - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Буряк, Віктор Валерійович; Заіка, Ігор Вітольдович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник розроблено для студентів закладів вищої медичної освіти, які навчаються за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія» з метою допомоги у вивченні курсу функціональної діагностики. Частина перша висвітлює базові питання найважливіших розділів функціональної діагностики в клініці внутрішніх хвороб – електрокардіографії, ЕКГ тестів з фізичним навантаженням, амбулаторного моніторування ЕКГ і артеріального тиску.