Нові підходи до цілеспрямованого пошуку скавенджерів NO серед хімічних сполук - Риженко, Віктор Павлович; Рижов, Олексій Анатолійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Самура, Ірина Борисівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження – на підставі комплексного математико-теоретичного підходу і результатів фармакологічних досліджень в ряду похідних ксантину розробити високоселективну програму віртуального скринінгу антиоксидантної активності.
Keywords: тези доповідей