Особливості використання хмарних технологій в медичному університеті - Мурзіна, Олена Анатоліївна; Каблуков, Андрій Олександрович; Кожан, Олена Євгеніївна (Фаховий коледж НФаУ, 2021)
Сучасна система вищої освіти перебуває в процесі модернізації, в якому вирішальну роль покликані зіграти інформаційно-комунікаційні технології. Це передбачає не тільки оснащення вищих закладів освіти сучасним комп’ютерним обладнанням та доступом до Internet, а й інтеграцію інформаційно-комунікаційних технологій у процес навчання на основі науково обґрунтованої методології.
Keywords: тези