Хвороби крові та кровотворних органів - Кузнєцова, Л. П.; Богослав, Тетяна Вікторівна; Решетілов, Ю. І.; Дмитрієва, С. М.; Кравченко, Олена Олександрівна (Запорізька медична академія післядипломної освіти, 2018)
У навчальному посібнику інтегровано інформацію з основних питань щодо етіології, патогенезу, загальних принципах дослідження та лікування хвороб крові та кровотворних органів. Посібник створений із урахуванням міжнародного та вітчизняного досвіду на засадах доказової медицини й сучасних стандартів діагностики й лікування хвороб крові.Для лікарів – інтернів, лікарів-слухачів закладів (факультетів) післядипломної освіти МОЗ України за фахом «загальна практика-сімейна медицина», лікарів інших спеціальностей (терапевтів, кардіологів, гастроентерологів) і студентів старших курсів медичних вузів.
Keywords: внутрішня медицина; хвороби крові