Клініко-діагностичне і прогностичне значення дослідження матриксної металопротеїнази-1 при ішемічній хворобі серця - Паршивлюк, Олена Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: дослідження клініко-діагностичного і прогностичного значення матриксної металопротеїнази-1 при ішемічній хворобі серця. Об’єкт дослідження: хворі на ішемічну хворобу серця, які перенесли інфаркт міокарда, з фібриляцією передсердь, з дилатаційною кардіоміопатією і без неї. Предмет дослідження: рівні матриксної металопротеїнази-1 та її тканинного інгібітора у сироватці крові у хворих на ішемічну хворобу серця, які перенесли інфаркт міокарда, з фібриляцією передсердь, з дилатаційною кардіоміопатією і без неї.
Keywords: магістерська робота; ОП "Лабораторна діагностика"; ішемічна хвороба серця; інфаркт міокарда; фібриляція передсердь; дилатаційна кардіоміопатія; хронічна серцева недостатність; матриксні металопротеїнази; тканинні інгібітори матриксних металопротеїназ