Національна специфіка стилю навчання арабських студентів - Аїт, Саяд Аюб; Еттабагі, Ашраф (My University, 2024)
Навчальна група студентів – це мікросоціум, де спілкування здійснюється не тільки на основі навчальної діяльності, але й з урахуванням міжособистісних та соціально-статусних та національно специфічних характеристик студентів.