4-(4-(диметиламіно)бензиліденаміно)-5-(4-нітрофеніл)-4Н-1,2,4-триазол-3-тіон, що виявляє актопротекторну активність - Щербак, Марина Олексіївна; Каплаушенко, Андрій Григорович; Камишний, Олександр Михайлович; Поліщук, Наталія Миколаївна; Щербак, М. А.; Каплаушенко, А. Г.; Камышный, А. М.; Полищук, Н. Н.; Shcherbak, M. O.; Kaplaushenko, A. H.; Kamyshnyi, O. M.; Polishchuk, N. M. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Корисна модель належить до фармації, медицини та ветеринарії і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу і застосованою для фармакокорекції захворювань, викликаних патогенною мікрофлорою, а саме: Staphyllococcus aureus, E. Coli та Candida Albicans.
4-((3-mercapto-5-(4-nitrophenyl)-4H-1,2,4-triazole-4-ylimino)methyl)-2-methoxy-6-nitrophenol exhibiting antimicrobial and antifungal activity
4-((3-меркапто-5-(4-нитрофенил)-4H-1,2,4-триазол-4-илимино)метил)-2-метокси-6-нитрофенол, проявляющий противомикробную и противогрибковую активность
Keywords: патенти; корисна модель