Шлях воїна під час війни: філософія Карлоса Кастанеди як ресурс подолання психічної травми - Малюченко, В. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою дослідження є виявлення потенціалу філософії Карлоса Кастанеди як додаткового ресурсу в осмисленні та подоланні травматичного досвіду. Методологічно дослідження спирається на міждисциплінарний аналіз: філософські ідеї автора, що містяться у працях Кастанеда К. “Подорож у Ікстлан” (1972), “Дар Орла” (1981), “Сила тиші” (1987) та їх зіставлення з даними сучасної психології та медицини щодо ПТСР.
Keywords: тези доповідей