Пошук фармакологічних активних речовин серед похідних 5-(2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3Н-1,2,4-тріазол-3-тіонів - Довбня, Дмитро Віталійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність. Вся робота населення планети направлена на покращення якості та тривалості життя. Одним з гарантів цих аспектів є створення малотоксичних, високоефективних лікарських засобів за доступною ціною. Тому синтез та дослідження потенційних фармакологічних та фізико-хімічних властивостей є актуальним завданням для науковців.