Інноваційні технології в організації навчальної роботи студентів під час епідемїї COVID-19: власний досвід - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна; Кулинич, Таміла Олегівна; Лісова, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Освіта є одним з основних прав людини, що закріплене у 26 статті Декларації прав людини, Конституції України та галузевих законах. Рівень освіти прямо впливає на доходи та зайнятість населення, він позитивно пов’язаний із тривалістю життя, здоров’ям та соціальною інтеграцією [1]. Процес здобуття освіти дуже змінився в умовах пандемії COVID-19, особливо для майбутніх фахівців медичної галузі, для яких важливим є не тільки опанування теоретичного матеріалу, але і здобуття практичних навичок та умінь [2].