Проблеми реформування системи охорони здоров’я в реаліях сьогодення - Різник, Ольга Іванівна; Хижняк, О. А. (My University, 2024)
Ціль роботи. Проаналізувати виклики та перспективи реформування системи охорони здоров’я в Україні в сьогоденних реаліях.