Доцільність використання комп'ютерних технологій у навчальному процесі у Центрі підготовки іноземних громадян - Турковський, Сергій Петрович (Буковинський державний медичний університет, 2018)
Публікація присвячена питанню доцільності використання комп'ютерних технологій при навчанні мови на довузівському етапі підготовки.
Keywords: українська мова як іноземна; комп'ютерні технології