Педагогіка вищої школи : [навч.-метод. посіб.] - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Райкова, Тетяна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник містить комплекс учбово-методичного забезпечення з педагогіки вищої школи для практичної роботи магістрантів спеціальності 8.12020101 «Фармація» (методичні вказівки для вивчення тем дисципліни, питання до самопідготовки, інформаційні матеріали, завдання для практичної роботи, перелік рекомендованої літератури). Для магістрантів зі спеціальності 8.12020101 «Фармація»