Research of professional value orientations formation of future doctors - Murzina, O. A.; Makyeyeva, L. V.; Raznatovska, O. M.; Pototska, O. I.; Hvinivetska, N. V.; Vovchenko, M. B.; Shcerbacov, M. S.; Мурзіна, Олена Анатоліївна; Макєєва, Людмила Валеріївна; Разнатовська, Олена Миколаївна; Потоцька, Олена Іванівна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; et al. (My University, 2021)
Medical education is based on general and specialized knowledge in the learning process, a combination of theory and practice at a medical university and is the foundation of the medical profession. But the formation of professional value orientations of future doctors remains out of consideration. Therefore, the professional training of future doctors needs the content of medical education to be improved in order to focus on the formation of professional values. Медична освіта базується на загальних та спеціалізованих знань у процесі навчання, поєднання теорії та практики у медичному університеті та є фундаментом професії лікаря. Але поза увагою залишається формування професійних ціннісних орієнтацій майбутніх лікарів. Тому професійна підготовка майбутніх лікарів потребує вдосконалення змісту медичної освіти з метою орієнтації на формування професійних ціннісних орієнтацій. Медицинское образование базируется на общих и специализированных знаниях полученных в процессе обучения, сочетание теории и практики в медицинском университете и является фундаментом профессии врача. Но без внимания остается формирование профессиональных ценностных ориентаций будущих врачей. Поэтому профессиональная подготовка будущих врачей нуж- дается в совершенствовании содержания медицинского образования с целью ориентации на формирова- ние профессиональных ценностных ориентаций.
Дослідження формування професійних ціннісних орієнтацій майбутніх лікарів.
Исследование формирования профессиональных ценностных ориентаций будущих врачей.
Keywords: values; value orientations; experimental research; structure of professional value orientations; author's pedagogical technology; цінності; ціннісні орієнтації; експериментальне дослідження; структура професійних ціннісних орієнтацій; авторська педагогічна технологія.; ценности; ценностные ориентации; экспериментальное исследование; структура профессиональных ценностных ориентаций; авторская педагогическая технология