Дослідження уподобань споживачів ліків щодо якості надання фармацевтичних послуг - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Мисюра, С. С.; Бігдан, Г. А. (My University, 2023)
У роботі представлено фрагмент результатів опитування відвідувачів аптечних закладів щодо формування лояльності споживачів ліків до аптек та факторів, які впливають на їхні уподобання при фармацевтичній допомозі. Проведене опитування дозволило визначити проблемні питання надання фармацевтичних послуг аптечними закладами (розширенням фармацевтичних послуг, якість обслуговування, швидкість обслуговування, поведінка і спілкування фармацевтичного персоналу) та на їх основі розробити рекомендації щодо покращення організаційно-комунікаційної взаємодії з відвідувачами аптек.
Keywords: фармацевтичні послуги; уподобання споживачів; якість фармацевтичної допомоги