Рівень концентрації спор грибів Leptospaeria у повітрі м. Запоріжжя впродовж 2013-2014 років - Леутенко, Катерина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Сучасний світ гостро переживає епідемію інфекцій, серед яких алергічним захворювання, та алергії на гриби належить одне з перших місць. Кількість спор Leptospaeria на першому місці серед усіх спор під час дощової погоди, тому необхідно враховувати концентрацію їх спор у атмосферному повітрі. Мета дослідження: виявлення періодів підвищеної концентрації спор грибів та їх динаміка у повітрі м. Запоріжжя упродовж 2013 – 2014 років.
Keywords: тези