Возможности ультразвукового и цитологического исследования в дифференциальной диагностике опухолей, дисгормональных гиперплазий и воспалительных заболеваний молочных желез при скрининговых обследованиях женщин - Туманская, Н. В.; Полищук, Л. М.; Денисов, А. И.; Туманский, В. А.; Кузнецова, Т. П.; Туманська, Н. В.; Поліщук, Л. М.; Денисов, А. І.; Туманський, Валерій Олексійович; Кузнєцова, Т. П.; Tumanskaya, N. V.; Polischuk, L. M.; et al. (ЗДМУ, 2005)
Показані достатньо інформативні можливості ультразвукового та цитологічного досліджень в диференційній діагностиці пухлин, дисгормональних гіперплазій і запальних захворювань молочних залоз при скринінгових обстеженнях жінок. This work represents the results of breast ultrasonic examination of 838 patients with breast cancer, breast abscesses, breast cysts, breast fibroadenomas and mastopathy. The ultrasound imaging findings were correlated with cytologic and fmal histological diagnosis.
Можливості ультразвукового та цитологічного дослідження в диференційній діагностиці пухлин, дисгормональних гіперплазій і запальних захворювань молочних залоз при скринінгових обстеженнях жінок
The potentialities of ultrasonic and cytologic research in differential diagnostics of tumours, dishormonal hyperplasies and inflammatory diseases of breast at the screening examinations of women
Keywords: сонографическое исследование; ультразвуковое изображение; молочная железа; сонографічне дослідження; молочна залоза; ultrasonic examination; ultrasound imaging; breast