Структура коморбідної патології у хворих із легкою розумовою відсталістю - Чабанюк, С. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: визначити структуру коморбідної патології у хворих із легкою розумовою відсталістю підліткового віку. Матеріали та методи: На базі Криворізького психоневрологічного диспансеру із дотриманням принципів біоетики було проведено двоетапне дослідження 154 осіб 2003-2008 років народження хворих на легку розмову відсталість. В якості основного інструменту дослідження використовувалася «Карта для клініко-епідеміологічних досліджень», що включала в себе соціально-демографічні та анамнестичні відомості, клінічну частину з характеристикою наявних симптомів і синдромів.
Keywords: тези