Хвороби дихальної системи: діагностика та лікування : навч. посіб. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 222 "Медицина", 228 "Педіатрія" дисц. "Внутрішня медицина" - Назаренко, Олена Валеріївна; Земляний, Ярослав Вадимович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник містить матеріали про основні методи клінічної, лабораторної та інструментальної діагностики та принципи лікування найпоширеніших захворювань дихальної системи. Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти при підготовці до практичних занять з навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями 222 «Медицина», 228 «Педіатрія».