Особливості організації самостійної роботи іноземних студентів - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович; Приходько, Ігор Борисович (Харків : НФаУ, 2018)
Розглянуто особливості організаційних підходів до оцінювання якості підготовки та самопідготовки іноземних студентів, переваги використання в навчальному процесі індивідуальної шкали оцінювання, підвищення значущості засобів самоконтролю і самооцінки результатів навчальної діяльності студентів, орієнтованої не тільки на засвоєння навчального матеріалу, але й на контрольовану самостійну пізнавальну діяльність, роль викладача в підвищенні ефективності самопідготовки, а також способи контролю її результативності і якості. There are considered peculiarities of organizational approaches for the assessment of the quality of training and self-work of foreign students, the advantages of using the individual assessment scale in the educational process, the increase of significance of self-monitoring tools and the self-assessment of the results of educational activities of students, focused not only on the studying the educational material, but also on controlled self-cognitive activity, the role of the teacher in improving of self-training effectiveness, as well as ways to control its efficiency and quality.
Keywords: організація самостійної роботи; форми самопідготовки; методи контролю; organization of self-work; forms of self-training; methods of control