Гострі вірусні гепатити у дітей - Усачова, Олена Віталіївна; Рябоконь, Юрій Юрійович; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Дралова, Олександра Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
У посібнику наведені сучасні дані про гострі вірусні гепатити у дітей, їх клініко-лабораторна діагностика, принципи профілактики та лікування.
Keywords: вірусні гепатити; діти; діагностика; лікування