Можливості "мілітарі-фітнесу" або превентивної тактичної фізичної реабілітації - Шитіков, Т. О.; Кошля, Олена Володимирівна (My University, 2024)
Метою дослідження є вивчення ефективності самокорекції методами ІФТ, що забезпечуються джерелами роботи самих пацієнтів.