5-(гептилтіо)-3-(феноксиметил)-1Н-1,2,4-тріазол, що виявляє антигіпоксичну активність - Кучерявий, Юрій Миколайович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Кучерявый, Ю. Н.; Каплаушенко, А. Г.; Kucheriavyi, Y. M.; Kaplaushenko, A. H. (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Корисна модель стосується медицини та фармації і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-тріазолу, що використовуються для фармакокорекції кисневих дефіцитів організму.
5-(heptylthio)-3-(phenoxymethyl)-1H-1,2,4-triazole exhibiting antihypoxic activity
5-(гептилтио)-3-(феноксиметил)-1Н-1,2,4-триазол, который проявляет антигипоксическую активность
Keywords: патенти; винахід