Персоніфікований підхід в оцінці практичних навиків в післядипломній освіті - Доля, Олег Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Отримування знань у вищій школі, особливо прикладних, складається з двох частин: теоретичної та практичної. Оцінювання теоретичної частини досить детально розроблено - від використання чотирьохбальної градації до 12 або навіть 200-т бальної. Теоретичний матеріал більш менш уніфікований і має однаковий доступ для всіх учнів.
Keywords: лікарь-інтерн; дистанційне навчання; Share Point