Алкілпохідні 5-метил-4-(4-метилфеніл)-1,2,4-триазол-3-тіолу: синтез та властивості - Кучеренко, К. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи було визначення перспективності виявлення біологічно активних сполук серед 4-метилфенільних похідних 1,2,4-триазолу.
Keywords: тези доповідей