Вивчення контингенту споживачів лікарських засобів, які застосовуються при захворюваннях горла та аналіз їх уподобань - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Британова, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи вивчення контингенту споживачів лікарських засобів, які застосовуються при захворюваннях горла та аналіз їх уподобань.
Keywords: тези доповідей