Відеолапароскопічна холецистектомія при гострому холециститі, ускладненому навколоміхуровим абсцесом - Капшитар, Олександр Васильович (Дрогобич : ЦФЕНД, 2023)
Мета дослідження: вивчити можливості виконання ВЛХЕ у пацієнтів на гострий холецистит, що ускладнився навколоміхуровим абсцесом.