Структурні зрушення щодо забезпечення реального сектору економіки України фахівцями в умовах цифровізації - Ковтун, О. А.; Сергєєва, Людмила Нільсівна; Опаленко, А. М.; Іванилова, О. А. (Київ. : КНЕУ, 2019)
Цифровізація впливає на формування цифрового громадянства, коли використання цифрових технологій здійснюється у повсякденному житті, на розвиток цифрового підприємництва та цифрової творчості (створення цифрового контенту, медіа тощо) [1]. Отже, потреби вітчизняного ринку поступово будуть змінюватися, надаючи перевагу спеціалістам, що володіють цифровими знаннями та компетенціями, оскільки процес цифровізації відбуватиметься практично в кожній галузі національної економіки: агровиробництво, промисловість, фінанси та банківська сфера, торгівля тощо. Тому характер праці також змінюватиметься, як і вимоги до молодих фахівців, що будуть конкурентоспроможними не тільки на вітчизняному, а й на міжнародних ринках праці.
Keywords: матеріали конференцій