Мотивація навчальної діяльності студентів під час самостійної роботи - Сахно, О. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Аналіз мотивації студентів до навчальної діяльності під час самостійної роботи з дисципліни «Іноземна мова».
Keywords: тези доповідей