Біологічна мотиваційна домінанта поведінки людини - Михайленко, Д. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Виявлення мотиваційної домінанти поведінки людини на матеріалі, що є змістом праці «Агресія (Так зване Зло)», написаної лауреатом Нобелівської премії в галузі медичної етології К. Лоренцом. Використовуючи метод аналізу, отримані наступні результати.