Фармацевтичні правовідносини: поняття, види, підстави виникнення - Алєксєєва, Ірина Миколаївна (Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2017)
Стаття присвячена визначенню основних складових компонентів правовідносин, що виникають у фармацевтичній сфері. Проаналізовано основні підстави виникнення фармацевтичних правовідносин. Запропоновано класифікацію підстав виникнення правовідносин. Article is devoted to the definition of the main constituents of legal relations arising in the pharmaceutical sector. Analyzes the main grounds for the emergence of pharmaceutical relations. The classification of the emergence of legal grounds.
Pharmaceutical relations: concept, types, foundations of
Keywords: фармацевтична діяльність; фармацевтичні правовідносини; юридичний факт; pharmaceutical activity; pharmaceutical relationship; legal fact