Методологічні підходи до застосування відео інформаційних засобів при організації практичних занять з технології ліків онлайн - Лисянська, Ганна Петрівна; Малецький, Микола Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Вступ. В умовах пандемії коронавірусної інфекції використання дистанційних технологій при організації навчального процесу набуває принципово новий формат – формат необхідності та, у певні періоди, єдиної можливої для реалізації форми навчання. Враховуючи постійну потребу в оновленні і модернізації навчання студентів фармацевтичного профілю, підвищенні рівня знань і умінь, актуальним постає питання знайомства студентів з новітніми розробка вчених і впровадженими в фармацевтичну промисловість методами виробництва лікарських препаратів та обладнання. При цьому обмеженість через відсутність практичної роботи під час занять створює деякі труднощі для розуміння та побудови відповідного алгоритму дій студентом.
Keywords: відео інформаційні засоби; заняття онлайн; кейси