Застосування на кафедрі ЗДМУ і впровадження в амбулаторну практику неiнвазивного метода лікування у дітей хронічних запальних інфільтратів [Lviv] - Ясногор, Ольга Анатоліївна; Чертов, Сергій Олександрович; Гавриленко, Марина Аркадіївна; Болатаєв, Р. Г. (Lviv : SPC “Sci-conf.com.ua”, 2022)
Мета роботи. Aim. Розробити i впровадити в практичну діяльність лікаря-стоматолога механізм, який знизить рівень запальних процесів слизової оболонки кортикальної кісткової тканини у боротьбі з хронічними запальними процесами.