Бюлетень нових надходжень 2015, вересень-жовтень - Желябіна, Ірина Анатоліївна; Довженко, Олена Михайлівна (My University, 2015)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Друкований варіант представлено в науково-бібліографічному відділі. Електронна версія відображена в Інстутаційному репозитарії ЗДМУ (http://dspace.zsmu.edu.ua) та блозі бібліотеки (http://zsmublog.blogspot.com/p/blog-page_25.html)