Військова медицина - теорія і практика охорони здоров'я Збройних Сил - Каминіна, Ірина Валентинівна (My University, 2016)
Бібліографічний покажчик містить перелік літератури з теорії та практики військової медицини. Він складається з 15 тематичних розділів. Вони охоплюють літературу з історії та організації медичної служби, підготовки кадрів, видів травм і поранень, видам лікування. У виданні є публікації вітчизняного досвіду зони АТО та зарубіжного досвіду. Розділ «Навчальна література» містить книжкові видання, які допоможуть студентам в освоєнні теорії військової медицини. Видання є рекомендаційним. Воно може бути корисне студентам, викладачам, волонтерам, медичним працівникам.
Keywords: військова медицина; охорона здоров'я; військова фармація