Основи діагностики лікування та профілактики основних хвороб органів дихання - Кисельов, Сергій Михайлович; Назаренко, Олена Валеріївна; Земляний, Ярослав Вадимович; Капшитар, Наталія Ігорівна; Аравіцький, Євген Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У посібнику наведені навчально-методичні матеріали щодо сучасних уявлень про основи діагностики, лікування та профілактики основних захворювань органів дихання, обґрунтовано актуальність проблеми, наведено критерії клінічної, лабораторної та інструментальної діагностики, принципи та алгоритми лікування хворих згідно вимог робочої програми вивчення навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» у галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальностями 222 «Медицина», 228 «Педіатрія».
Keywords: внутрішня медицина; внутрішні хвороби; пульмонологія