English Language: educational aid of english professional oriented texts’ reviewing for the 1st year students of the medical departments (specialty "Dentistry") - Trehub, S. Ye.; Трегуб, Світлана Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум створений на основі автентичних професійно-орієнтованих текстів. Робота містить широкий спектр мовних кліше, фахових лексичних одиниць. Реферування іншомовного фахового матеріалу сприяє розвитку та вдосконаленню вмінь і навичок студентів-стоматологів з оволодіння професійною лексикою, збагаченню знань фаховою термінологією, формуванню вмінь культури фахового мовлення. Практикум націлений на викладачів медичних вишів. Метою практикуму є навчання реферуванню іншомовного фахового матеріалу (на основі автентичних професійно-орієнтованих текстів), сприяння розвитку та вдосконаленню вмінь і навичок студентів-стоматологів з оволодіння професійною лексикою, збагаченню знань фаховою термінологією, формуванню умінь культури фахового мовлення.
Англійська мова : практикум з реферування фахових текстів з англійської мови для студентів 1 курсу медичних факультетів (спеціальність "Стоматологія")
Keywords: Dental Problems and dental diseases