Інструменти заохочення та підтримання мотивації у студентів в умовах онлайн-навчання - Коновальчук, Надія Олександрівна (My University, 2023)
Анотація: у статті розглядаються проблеми мотивування студентів під час навчання в онлайні. Особлива увага приділяється наочності, як інструменту підтримання мотивації. Перераховуються види наочності, які використовуються під час проведення занять онлайн. Розглядаються інструменти створення та види наочності, їхні переваги та недоліки.
Keywords: онлайн-навчання; мотивація; наочність; засоби наочності; види наочності; інструменти створення наочних матеріалів