Організація навчального процесу в медичному фаховому коледжі ЗДМУ під час дії правового режиму воєнного стану в Україні - Кілєєва, Ольга Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Одним з популярних цифрових інструментів, який забезпечує базову цифровізацію системи у Медичному фаховому коледжі ЗДМУ, є система електронного журналу. Такий цифровий інструмент створює нові можливості для забезпечення безперервної взаємодії та ефективної співпраці між чотирьома групами учасників освітнього процесу в коледжі - адміністрація коледжу, викладачі, студенти та батьки [1,2]. А також відеоуроки Всеукраїнської школи онлайн [3] для студентів 1-2 курсів, які здобувають повну загальну середню освіту.