Робочий зошит з введення в спеціальність для самостійної аудиторної та позааудиторної підготовки до практичних занять - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Євсєєва, Людмила Володимирівна; Біленький, Сергій Андрійович; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Робочий зошит складений відповідно до навчального плану Міністерства охорони здоров'я України для студентів медичних факультетів медичних ВУЗів спеціальності «Лабораторна діагностика». У робочому зошиті представлений матеріал у відповідності з сучасним уявленням про лабораторну службу. Техніка лабораторних робіт базується на суворих наукових принципах. Точне проведення будь-якої операції або прийому в лабораторній роботі неможливе, якщо виконавець не розуміє їх сенсу і тих теоретичних передумов, які лежать в їх основі. До кожного заняття дано питання для підготовки, а також завдання для самостійної аудиторної роботи.