Організація терапевтичної допомоги у воєнний час та при надзвичайних ситуаціях мирного часу - Візір, Вадим Анатолійович; Заіка, Ігор Вітольдович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначений для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».