Клінічна імунологія та алергологія (Частина І. Алергологія) - Сичов, Роман Олександрович; Доценко, Сергій Якович; Кулинич, Олексій Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Збірник тестових завдань з клінічної імунології та алергології для самостійної підготовки до практичних занять для студентів та магістрів медичного факультету 5 та 6 курсів навчання. Частина перша збірника тестових завдань складена з 400 тестових завдань та клінічних задач за системою «КРОК-2» з еталонами вірних відповідей з основних розділів алергології.