Верифікація критеріїв специфікації перебігу гіпертонічної хвороби за даними добового моніторування артеріального тиску - Козьменко, А. В.; Буряк, Віктор Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: визначення особливостей добового профілю артеріального тиску (АТ) у хворих на гіпертонічну хворобу (ГХ).
Keywords: тези доповідей