Використання додаткових програмних та апаратних засобів при викладанні дисципліни «Органічна хімія» в умовах дистанційного навчання - Антипенко, Олексій Миколайович; Ставицький, Віктор Валерійович; Воскобойнік, Олексій Юрійович; Коваленко, Сергій Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Пандемія короновірусної інфекції SARS-CoV-2 вплинула на всі сфери діяльності людини, зокрема на галузь медичної та фармацевтичної освіти. Так, необхідність соціального дистанціювання значно ускладнила процеси передачі знань та навичок, які передбачають безпосереднє спілкування студента та викладача. В період карантинних обмежень така взаємодія стала неможливою, або суттєво обмеженою, що обумовило використання дистанційних або змішаних форм навчання.
Keywords: органічна хімія; дистанційне навчання; апаратні засоби; програмні засоби